portada calmassot@calmassot.com portada català castellano

 

creixement personal
agenda tallers
lloguer sales
cursos formació
l'Associació
enllaços

 

casa rural
galeria fotos
habitacions
localització
activitats zona
llibre de visites
tarifes
 
Llibre de visites

Aquestes són les opinions d'algunes de les persones que han passat per Cal Massot.
A totes elles els volem transmetre el nostre agraïment i la nostra estimació. I recordar-los que a Cal Massot hi tenen casa seva.Cal Massot ... detalls encantadors per tot arreu que et fan sentir en un lloc càlid i ple de mimo.

Un personal atent, agradable i content amb el que fa.


Judith"Estimados amigos y amigas de Cal Massot:

Os recuerdo a todos con mucho cariño y agradecimiento, hicisteis muy agradable mi estancia con vosotros en agosto. Me disteis mucho cariño y me mimasteis mucho. Os aseguro que guardo un gran recuerdo de todos vosotros, de las conversaciones, de los paseos, de la casa y de las comidas tan ricas. A mi vuelta no hacia más que pensar en que tenia que haberme quedado más tiempo ahí.

¿Como estais? Supongo que habreis tenido lleno por la Feria de Tárrega.

Deseo que a todos os vaya bien. Os deseo lo mejor.
Muchos besos y abrazos para: Amalia,Rosa y Susana, Conrad, Albert, Tomás, Mohamed, y su esposa.

Hasta pronto"

Maria José"Es un lugar apacible, confortable y bello, representado por un grupo humano encantador, receptivo y sensible"

Rosa


"Imatges, sons, il.lusions, pensaments, rialles, plors, sentiments, emocions... tot s'hi val en aquesta vida mentre tu siguis conscient i estiguis a gust. Vibracions positives, energies, esperança, caminar... la vida és un pas per un camí. Tu decideixes com vols que sigui aquest pas, de tu depen.

Però quan vegis que necessites més de tu, o més dels altres, o més experiències, o descansar, aqui trobaràs un bon lloc per començar la teva feina personal o poder continuar-la.

Buscar el silenci; trobar-lo i escoltar-te tal com tu ets, creure en tu, compartir-ho amb els altres, i mai, mai no deixar d'escoltar-te.

Vaig venir buscant pau i tranquil.litat aconsellada per uns bons amics, i amb ganes d'ajudar a unes bones persones, i evidentment per continuar la meua feina personal que es trobava una mica estancada. Buscava una altra vegada el camí; m´havia tornat a acomodar en una rutina pròpia d'una ciutat gran, i és clar, d'un estrés dins el meu cos i la meua ment.

Després d'aquests tres dies, el cap ha tornat al lloc, el cos ha reposat i s'ha enfortit. Sé què he de fer, i el que és més important, ho vull fer.

A Cal Massot respires energia, vibracions increïblement positives, en l'aire exterior de la casa, a l'interior de les habitacions, amb la gent que t'envolta. Ambient càlid i acollidor.

De tot cor agraeixo aquesta primera experiència a Cal Massot i sé que quan ho necessiti i quan em vingui de gust, faré un truc a Cal Massot per continuar amb la meva feina personal, que espero no acabi mai, això voldrà dir que encara estic viva. Molts petons i abraçades"

Silvia"Amagar sentiments... això és tot el que he fet durant trenta anys... De mica en mica lluny d'aquí m'he obert al món, però el despertar l'he tingut aquí, curiosament, amb persones anònimes que en un xic de temps m'han donat la confiança necessària per reviure de nou sensacions amagades.

Gràcies a tota la família energètica de Cal Massot per obrir un camí que he de seguir."

Elena"Em costa expressar amb paraules què ha suposat per mi l'estada a Cal Massot, la casa de les abraçades. En ella he trobat un clima de confiança, de serenor, d'amor, harmonia i benestar; en definitiva, un clima familiar i d'amistat.

L'Alberto, la Lia, en Conrad, la Su, la Lena... a tots ells els agraeixo haver-me acollit, haver-me ajudat i haver-me fet sentir especial. Per això i per molt més... Moltes gràcies i espero tornar ben aviat. Petons!!!"

Marta
Si vols parlar amb alguna de les persones que han expressat aquí la seva vivència, truca'ns i us posarem en contacte: